Sivut

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Syksyn uudet pipot

Keväällä ompelemassani Legolippapipossa ei ole muuta vikaa kuin että käytettiin sitä lapsella koko kevät ja kesä ja nyt kun syksy tulee, se ei vaan näytä enää ajankohtaiselta mun silmään. Niinpä hurautin muutaman uuden. Raitainen on ommeltu Marimekon tehtaanmyymälästä joskus ostamani raitatrikootilkkusäkin antimista (kaksi tekelettä meni roskiin ennen kuin sain lipan kohdistuun raitojen suhteen nätisti) ja Pupu Tupuna -kangas on ostettu Metsolasta.



Itselleni hurautin pipon Marimekon legginsseistä jotka ostin tammialesta ja hajosivat atomeiksi jo huhtikuussa. Kuvassa näyttää kyllä vielä kulahtaneemmalta kuin livenä, ihan noin harmaa se ei oikeasti ole. Aika kamala muutenkin, olisi ehkä pitänyt tehdä kaksinkertainen ettei ole noin vasikan nuoleman näköinen.


Saikkuni vaihtui hoitovapaapäiväksi ja reippailtiin siis sen verran että käytiin puistossa. Hyi hitto miten hirveä olo tuli. Mitenhän tästä huomenna pitäisi selvitä ihan töihin asti.

10 kommenttia:

  1. Niin mahottoman ihana tuo puputupuna lakki! Haluan tytöille samanlaiset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hieno :) Joskin kangasta tilatessani jotenkin oletin että kuvio on isompaa mutta ei se mitään, siitä tuli hieno pipo (aluksi kun olin ajatellut tyynynpäällistä).

      Poista
  2. Tykkään raitapiposta, makee! Toivottavasti yön aikana toivut parempaan kuntoon, jos ei niin saikkua lisää ettei jälkitaudit iske

    VastaaPoista
  3. Mahtis pipoja:) tuo puputupunakangas on niin ihana, itekin oli pakko ostaa vaikka olin luvannu kautta kiven ja kannon ja ties minkä etten ostaa mitään kankaita...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi on ja ylipäätään kaikki Metsolan Pupu Tupuna -tekstiilit!!! Tosin tässä ja siinä kesämalliston lentokoneteemaisessa (ostin pojalle paidan siitä) kuviot on harmillisen pieniä :/

      Poista
  4. Jösses miten makeita pipoja :) Mä taas ootan ,että jäis joskus rahaa kankaisiin...varastot loppu :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kankaisiin menee kyllä hulluna rahaa vaikka ostaisi tosi pieniä paloja. Onneksi jämämateriaaleista ja kierrätysmatskusta saa tehtyä kaikkea kivaa myös :)

      Poista
  5. Mäki tahon tollasen lippatupsuraitapipon. Niin ihana!

    VastaaPoista