Sivut

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Jäbällä on huone!!!

Jes, jes, viimein tänä iltana saatiin huone siihen kuntoon että voin yöllä viedä sinne jäbän lelut ja muut roinat ja sitten aamulla ihmetellä kimpassa että missä kaikki romut on olkkarista.




Oli iso duuni tyhjentää täynnä oleva huone tavarasta ja keksiä kaikelle uusi sijoituspaikka. Myytiin huonekaluja, lahjoitettiin huonekaluja, ostettiin huonekaluja kavereilta ja Ikeasta ja uus mattokin ja tadaa! Nuo kaapit (ja punainen tuoli) olivat tuolla huoneessa jo valmiiksi ja niissä kaapeissa on vielä jonkin verran meidänkin tavaroita (ja kaappien päälläkin mutta hups kun en kuvannut sieltä, heh).


Puinen anything-laatikko oli mun randomit sälät ja romut -laatikko ja kun sen sisällön sain viimein lajiteltua muualle, en keksinyt minne itse laatikon laittaisi. Ruuvattiin sitten pyörät alle, eiköhän pikkumies sille käyttöä keksi.


Verhot ja päiväpeitto on vielä työn alla tai oikeastaan ajatustasolla vasta mutta eipä tässä niin kiire ole, jäbä repii verhot alas kuitenkin eikä sänky ole vielä käytössä. Ja heti kun voitan lotossa, vaihtuu sänky talosängyksi. Niin ja tuo pitsikuvioinen kattolamppu sopi kyllä mun askarteluhuoneeseen mutta pikkupojan huoneessa voisi tietysti katsella jotain vähän erilaista.

13 kommenttia:

  1. Mä kyllä tykkään tuosta keltaisesta seinästä, sopii varmasti hyvin lapsenkin huoneeseen. Odotan mielenkiinnolla, mitä kaikkea saat huoneeseen tehtyä, kun sulta tapahtuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan tota keltaista, oonkin vakuuttunut siitä että sitten kun jäbä joskus vanhempana ilmaisee että ei tykkää keltaisesta niin vaihdetaan sitten huoneita, meidän makuuhuone keltaiseen ja jäbälle mitä ikinä tahtookin tuohon nykyiseen valkoiseen.

      Poista
  2. Mun sisko joskus rakenteli tuommoisen samantapaisen talosängyn lastenhuoneeseen :D Siinä tosin oli alhaalla sänky ja ylätasolla oli leikkimökki, minne vei portaat. Ja prinsessojen leikkeihin sopivana se oli vaaleanpunainen ja sen verran iso, että kun täti tulee yökylään nii sinne mahtuu nukkumaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen nyt viimeistään että taidan tarttua vasaraan vielä joku päivä!!!! Niin siisti ois!

      Poista
  3. Mahtavaa! Onneksi olkoon! Saanko tuoda meidänkin lasten romut sinne teidän uuteen huoneeseen? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiiii :D :D On ihana nyt kun kaikelle on VIELÄ TOISTAISEKSI tilaa ja oma paikkansa :D

      Poista
  4. Kyllä on mukava leikkiä noin kauniissa huoneessa! Oon ihan varma että kirkkaat värit vaikuttaa positiivisesti lapsen kehitykseen. Toi keltasen sävy on niin ihana ja matto sopii täydellisesti huoneeseen. :)

    VastaaPoista
  5. Moi! Blogissa HAASTE! Lähde mukaan!! http://mamigogo.bellablogit.fi/2013/07/29/a-beautiful-body-haaste/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, mielenkiintoinen haaste, vaatinee vaan jonkun verran rohkeuden keräämistä, laitetaan harkintaan! :)

      Poista
  6. Kiva huone. Ja ah mikä talosänky lonkin takaa löytyi. Tarttee vinkata om alle kersalle, josko se haluais omalle kersalle. ;) Siis sille joka syntyy kohta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi talosänky on niin hienointa mitä oon about koskaan nähnyt!

      Poista
  7. Hienot ripustuskoukut tuossa oven vieressä. Saako kysyä, että mistä tuollaisia saa?

    Hieno huone siis muutenkin :)

    VastaaPoista