Sivut

sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Barbapapasynttärit

Niin vain meidän vauva on jo 2-vuotias. Koko viikonloppu on juhlittu, ensin sukulaisten ja sitten ystäväpariskunnan kanssa. Itselläni on vielä pahoja sopeutusvaikeuksia elämänrytmin kanssa töihinpaluun jäljiltä ja tuntuu, että mitään ei kertakaikkiaan ehdi eikä jaksa. Niinpä synttärivalmistelutkin jäivät viime tinkaan, mikä harmittaa, sillä esikoisen 2-vuotissynttäreihin aloitin askartelut jo varmaan kuukautta etukäteen. Pallottelin teemaa Barbapapan ja Pipsa Possun välillä ja tällä kertaa valittiin se Barbapapa. Vaikka teema jäi aika löyhäksi ja askartelut olivat todella kotikutoisia, tein sentään ensimmäistä kertaa ikinä sokerimassakuorrutuskakun, joten ihan ei siitä kuitenkaan menty, mistä aita on matalin.



Kyllähän minä sen tiedän, ettei tämmöisillä teemoilla sun muilla ole yhtään mitään merkitystä, vaan tärkeintä on saada rakkaita ihmisiä paikalle juhlistamaan merkkipäivää. Kaikki sisarukseni (perheineen) pääsivät paikalle, samoin vanhempani pitkän matkan takaa.








Olen jo monesti monessa paikassa todennut, että vauvat ovat ihania, mutta 2-vuotiaat ne vasta ihania ovatkin, ja sanon sen nyt vielä tässäkin.




Barbapapavillapaita on esikoisen vanha ja aikoinaan isosiskoni neuloma.

8 kommenttia: