Sivut

maanantai 7. tammikuuta 2013

Kotimekko

Laitoin taas saumurin pitkästä aikaa tulille (kannattaa tosiaan pitää sitä suojapussia siinä päällä silloin kun sitä ei käytä niin langat ei takerru kaikkeen mikä käy siinä lähellä vaan ne pysyy paikoillaan) ja surautin kotimekon niistä Marimekon raitatrikootilkuista. Aika pientä silppua ne on osittain ja kummallisen muotoisia mutta esim kolmiot sai näppärästi ommeltua toisiinsa. En jaksa stailata joten näillä mennään miten tuon käytönkin suhteen. Kotona, paljain jaloin ilman turhia krumeluureja. En ole vielä siinä pisteessä että ahdistuisin siitä kun ei ole aikaa eikä tarvetta laittautua. Tai saatoin jossain vaiheessa hyvinkin olla mutta kamala tynkätukka toi kyllä rytinällä takas kotimörköilyyn. Vihaan tätä tukattomuutta, vihaan, vihaan, vihaan! Aikuiselämäni ehdottomasti suurimpia murhenäytelmiäni. Tavallaan niin pieni ja pinnallinen asia mutta vaikuttaa niin paljon fiilikseen. (Tässä mulla on päässäni musta huiviviritelmä siltä varalta että naama oisi näyttänyt julkaisukelpoiselta. Eipä näyttänyt.) Mekko meni vähän vinkuraksi pesussa mutta ei tosiaan haittaa tässä käyttötarkoituksessa.


Lauantaipostauksessa vilahtanut pikkujäbän uusi pipo huovutettiin tarkoituksellisesti liian korkealla lämpötilalla pesukoneessa josko siitä tulisi vähän sopivampi ja tulihan siitä. Samainen täti-ihminen on neulonut jäbälle mm upean villatakin, monsterihousut ja liivin, voisin niitäkin jossain vaiheessa täällä vilauttaa :)


Pikkumiehen Miina ja Manu -housut tulivat kun yritin tilata Miina ja Manu -bodya. Laitoin palautetta että haistakaa paska mutta pidän housut koska ne ovat 10 euroa arvokkaammat kuin body ja mua laskutettiin siitä bodysta. Varastossa niillä ei ollut silloin kumpiakaan enää jäljellä. Eivät vastanneet koskaan mitään. Kiitti vitusti Metsola!

19 kommenttia:

  1. Ehkä päivän ihanin kuva tuo viimeinen. Ei voi kyllä kukaan tulla pahalle päälle tän näkemisen jälkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tyyppi on livenä yhtä riemastuttava kuin kuvissakin :)

      Poista
  2. Näyttää mukavalta.
    Jäbä on iloisen näköinen hatussaan ja housuissaan, vaikka olikin väärät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan noi housutkin ihan kivat mutta silti ärsyttää kun väärän lähettivät :D

      Poista
  3. No et ole ensimmäinen joka taistelee Metsolan kanssa. Hyvä että mokailevat myös vaatteiden kanssa eikä vaan kankaiden.
    Mulla on nyt alkanu haluttaa itelle sellasta raitatrikootilkkuhuivia. Mutta mulla ei oo niitä raitatrikoita. Pöh.
    Nii, ja minä taas olen oma itseni kun mulla on lyhyet hiukset. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ärsyttää sekin kun ne Metsolan sivut aina tökkii ja on tosi hitaat, aaargh. No mutta tiedänpä ainakin ettei sieltä kannata tilata. Jos ei oo iiiiiihan pakko ;D

      Se on ihana se raitatrikoohuivi mikä mulla on, ihanaihanaihana! :)

      Poista
  4. Kiva mekko! Raitatrikoosta vois vaikka hurauttaa leggingsit, siihen ehkä just omat ompelutaidot riittäis. Jos ois raitatrikoota siis. Ei oo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinun tyyliin sopis raitatrikootilkuista kasatut leggarit! Ja arvaa vaan, kyllä, haluankin just sellaset itelleni!

      Poista
  5. Mitä siun tukalle on käynyt, joku onnettomuusko? kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helvetillinen ihottuma ja jättihilseongelma lääkärin mukaan johtuen hiusväristä ja käski leikata värjätyt osat pois. Joten marraskuusta asti oon nyt sitten kasvatellut uutta tukkaa, grrrrh. Hidasta hommaa.

      Poista
  6. Mekko on magee! Ja jäbä biboineen tietty! :)

    Metsolan asiakaspalvelun tökkivyydestä täälläkin kokemusta. Erään raitatrikoon saatavuutta olen sieltä tiedustellut kerran jos toisenkin ja ikinä eivät miun säpöön vastaa, pitääköön.

    -piia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ärsyttävää kyllä tuollainen!!! Miten voi olla niin vaikeeta vastata, aaargh! Mutta joo, pitäkööt tuotteensa, on niitä muitakin kauppoja onneksi olemassa :)

      Poista
  7. Metsolan asiakaspalvelu on no.. toimimaton, paitsi jos asia koskee jotain asiakkaan mokaa. Ostan lapsille paljon Metsolan vaatteita, onneksi niitä saa muiltakin myyjiltä.
    Ihan järjettömän hieno on tuo pikkumiehen päähine <3

    VastaaPoista
  8. Joo, vähän tuntuu ettei metsolaa paljon kiinnosta niiden maine. Mullekihan ne ehdotti yhteistyötä, mutteivät edes jaksaneet vastata mun tarjoukseeni. Ilmaseksi ois vissiin pitänyt niitä kehua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toikin on ihan käsittämätöntä! Jos ehdottaa jotain niin pitäähän siitä neuvotella, jos ei muuten niin vastata sitten että ei kiitos sittenkään kun ei haluta maksaa tai jotain.

      Poista
  9. Mulla kans ollut ongelmia Metsolan kanssa. Tosin se hoidettiin ihan asiallisesti, vaikka vähän ehkä harmittikin etten saanut sitä tuotetta minkä tilasin ja olin jo maksanutkin! Sain kalliimman tuotteen, mutta eihän se ollut se minkä alunperin halusin, joten tiedän miltä susta tuntuu. :/

    VastaaPoista