Sivut

perjantai 9. marraskuuta 2012

Terveisiä täydellisistä blogikulisseista

Tiedättekös...


Sitä mä vaan että toi "sisustusblogikaakao" on oikeesti tosi pahaa vaikka purkki oiski nätti.


Ja Kotoliving-lehti on toki visuaalisesti kaunis mutta mitään uutta se ei tarjoa ihmisille jotka vähääkään pyörivät blogeissa ja pinterestissä. (Mutta se ei tarkoita tietenkään että lehti olisi huono vaan että allekirjoittanut ei vaan kuulu kohderyhmään. Mut toi kaakao on oikeesti pahaa.)

56 kommenttia:

  1. Voisin ottaa meiltä tällä hetkellä tismalleen samat kuvat. Myös tuosta blogikaakaosta, joka myös mun mielestä on pahaa. Mies väittää, että se on hyvää (se sen ostikin), mutta se vaan luulee niin, kun purkki on niin hieno. Säilytän purkin ja täytän sen o'boylla! :D

    On kyllä varmaan ihan mahdoton tehtävä yrittää pysyä lehden kanssa internetin edellä, hatunnostot niille jotka yrittää...Mut mä oon onneksi sen verran yksinkertainen, että lämpenen välillä vasta toiston myötä vanhoillekin jutuille, niinkun vaikka nuo lahjapurkit, joissa on valmiiksi kaikki ainekset vaikka keksien leipomiseen. Tuttu juttu, mutta jos nyt sais vaikka sen oikeasti toteutettua?? No, mut mielenkiinnolla jään oottaan mihin lehti tosta kehittyy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin täytän ton o'boylla! Kippaan noi vaikka johonkin taikinaan :D :D

      Joo ja siis ehdottomasti se lehti on niin nätti että varmasti ostan jatkossakin jotta voi hypistellä :D Mä tykkäsin niistä yllätyskeräsukista. Kuiva-ainelahjapurkkiin on ollut vastine Pakollisen joulun luonnoksissa jo yli kuukauden, tarttis varmaan julkaista joku päivä xD

      Poista
  2. Teillä näyttää kotoisalta :) En ole löytänyt O'boyta parempaa kaakaota, olen tosin yrittänyt lähinnä halvempia versioita enkä kalliimpia. Säilytän kaakaot peltipurkissa, mutta en sisustussyistä vaan siksi, koska ne pussit repeilee ja valuttaa kaakaot pitkin kaappia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosiaan ole O'boyn voittanutta! En kyllä hirveesti ees osta kaakaoo kotiin koska tykkään pitää sen semmosen luksuksena että ostan vaan kahviloissa koska mä en juo kahvia enkä teetä. Mutta kyllä silti pitää olla kotonakin aina vähän O'boyta :)

      Poista
  3. Siskoni tilasi minulle tuon Kotolivingin joululahjaksi, joten vuoden verran sitä tässä nyt sitten ainakin hypistellään. Odotan innolla ensimmäisen numeron kolahtamista postilaatikkoon, vaikka sinänsä odotuksia ei niin hirveästi olekaan. Niin muuten, järjestelin lankalaatikkoni sinulta bongatulla minigrip-järjestelmällä, voi vitsi kun olikin mahtava vinkki! Nyt löytyy langat helposti. Kiitos siis kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis ihana hypisteltävä se lehti on ehdottomasti vaikka sisältö olisikin jo tuttua.

      Minigrip-järjestelmä on ihan parhautta! Tosin itelläni kummasti ne langat ovat taas pitkin lattioita ja minigripit tyhjillään lankalaatikossa... Mut helpompi siivot kun tietää minne ne tunkee ;D

      Poista
  4. Niin samaa mieltä lehdestä:) Selasin sen eilen kauppareissulla(lehtihyllyssä jo oli,mutta ei tilaajilla?!)ja totesin hauskannäköiseksi mutta lähes kaikki jutut oli tuttuja tälläiselle internetaddiktille...Teillä on itseasiassa siistiä verrattuna moneen kotiin - no meillä on tietysti kaikki tiptop kun olen VAAN kotona(ja lapset on kouluikäisiä)=)))))))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sit harmitti kun oli mainos että lankakauppa Kerä on myös verkkokauppa vaikkei niiden verkkokauppa ole edelleenkään auki :(

      Puolustuksekseni tosta tiskipöydästä voin sanoa että heti kuvan jälkeen tiskasin ja siivosin. Noi oli jääneet illalla tohon kun viimeiseksi ennen nukkumaanmenoa vielä keittelin pikkumiehelle sapuskoja pakastimeen. Meillä on onneksi(!) niin helkkarin vähän laskutilaa keittiössä että on pakko hoitaa tiskejä koko ajan tai muuten pitäisi alkaa roudaan likaisia astioita eteiseen :D

      Poista
  5. Teitkö kaakaon veteen vai maitoon? Veteen tulee tosi pahaa, mutta kuumaan maitoon (ainakin silleen perinteisesti kattilassa tehtynä) on mun mielestä hyvää. Voit kääriä mun joulupalloon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veteen tein koska olin laiska. Pitänee vielä siis yrittää maitoon! :)

      Poista
    2. Ja toimii tosi hyvin myös kylmänä mantelimaidon kanssa :)

      Poista
  6. Hyvä tietää niin ei tarvii ostaa tota kallista kaakaoo :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei kannata ellei halua sisustuselementiksi tota blogiuskottavaa purkkia.

      Poista
  7. Dumle-kaakao on ykköstä, ainakin mun makuun ;)

    VastaaPoista
  8. Joo, kuumaa maitoa on ainoa toimiva noiden britti drinking chocolate -jauheiden toimintatapa. Kylmään ne ei liukene ja veteen ne ei maistu miltään.

    neitinomad

    VastaaPoista
  9. Musta aika moni lehti tarjoaa tyhjää netissä liikkuville ihmisille. Jos oot ravelryssä, kotimaisissa neulelehdissä ei oo mitään uutta. Mut tavoittaahan ne sen porukan, joka ei räveltämössä oo. Tai blogeissa. Joskus vaan mietin, että monen muunkin alan "hard core -harrastajille" tehdään kyllä lehtiä. Onks nekin samalla tavalla yhtä tyhjän kanssa, vai mistä johtuu, ettei käsityöimmeisille kannata tehdä syvällisempiä juttuja, haastavia ohjeita sellaisten "helposti ja nopeasti näyttävää" -juttujen tilalle ja kunnon tekniikkaknoppeja? (puhun lähinnä neulepuolesta, jota itse harrastan.)

    Ihanan lohdulliset kuvat tässä postauksessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mut niinku esim joku Tekniikan maailma niin siellä on kaikkia niitä vertailuja joita ukot arvostaa jne, miks käsityöalan lehdissä on niin vähän mitään artikkeleita esimerkiksi. Mut joo, oon tyytynyt siihen että en vaan kuulu kohderyhmään!

      Poista
    2. Nyt pitää replytä tuohon kommenttiin! Ihan paras idea vuosiin, miten ihmeessä ei ole jo sellaista lehteä, KM (Käsityön Maailma). Ostaisin samantien, elinikäisen tilauksen. Mahtaakohan sellaista lehteä olla missään maailmalla?

      Poista
  10. Kivan näköinenhän se Kotoliving-lehti oli, mutta yhtään semmoista ohjetta en minäkään löytänyt, joka tekis mieli toteuttaa. Sukat osaan jo kutoa, enkä halua joulukuuseeni muovieläimiä roikkumaan. Kunhan jatkossa ymmärtäisivät tehdä juttuja muistakin kuin Anu Harkista, ei kai heillä mitään henkilökulttia ole tarkoitus rakentaa... Mutta pisteet ehdottomasti siitä, että uskaltavat yrittää hieman uudentyyppisempää, kotikutoisempaa lehteä. Tuli välillä semmoiset nostalgiset luokkalehti-fiilikset lukiessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perussukkien ohje on kyllä jännä juttu kun sitä on joka paikassa mutta silti ihmiset aina toivoo että ois perussukkien ohje ja kitisee että ei oo jne vaikka eikös jossain lankakerän vyötteessäkin ole sukkien ohje?

      Ja lehdessä oli kyllä tavallaan just hienoa se että siinä näkyy todella se ketkä sitä lehteä tekee. Mutta ei joka numero voi olla pelkästään Anua ja hänen kotiaan, eihän? :O Mutta todellakin arvostan silti!

      Poista
  11. Mä itte en tykää tosta bloggari kaakaosta en edes maitoon lilluteltuna. Ei vaan ole mun juttu. Kotoliving lehtenä on ok, mutta harmi, et ideat on jo tuttuja. Joskus on vaan kiva lehtiä lukee ihan nostalgian vuoksi.

    -siperoinen-

    Viikonloppuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lehdet on kyllä kivoja, mä ostan ihan helkkaristi lehtiä vaikkei niissä mitään uutta oiskaan :D Mut aina kumminkin toivoo et joskus joku yllättäis.

      Poista
  12. Minäkin tunnustaudun blogikaakaoistiksi(?). Tarkoitan, että ostan tuotteita ihan vaan purkin vuoksi. Ja epäilenpä etten ole todellakaan ainoa. Mutta mitä pahaa siinä on että esim. ostaa Irlannin reissulta puolen kilon irtoteepurkin vaikka ei juokaan teetä kuin kerran vuodessa??? Se purkki vaan oli just oikean värinen! Ja teen voi aina lahjoittaa teetä juovalle jälkikasvulle (heh, ei mikään paskamutsi kun tuo tuliaisia!)

    VastaaPoista
  13. Puolustuspuhe lehdille:
    Netin ja lehden kilpailusta haluan sanoo: Okei, netissä on kaikkee ja kaikille, mutta lehdenlukutunnelma on ihan eri. Jos istuu päivän koneella, on ihan semmonen olo, ettei ois tehny mitään. Mutta jos illalla istuu viltin ja kaakaomukin (vaikka sitte jotai HYVÄÄ kaakaota;)) ja ison kässälehtikasan kanssa sohvannurkkaan, tunnelma on aivan eri. Vaikka ne lehdet ois lukenu jo viiskymmentä kertaa ja niistä ei paljo mitää potentiaalista löytys tehtäväks, on niitä silti kiva lukee :)

    -lehtien puolesta♥ :D

    (vaikka itekki kyllä vietän liikaa aikaa koneella, silti noi lehdet on vaa nii mukavia!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta ja mäkin ihan oikeesti ostan ihan törkeesti lehtiä, tarttis ostaa vähempi koska ne on kalliita eikä niissä ole ikinä mitään mutta ostan silti. Ja kitisen :D

      Poista
  14. Mulla on samaa sarjaa "blogiteetä" ja se on kyllä hyvää. :)

    Mä olen perinteisen printtimedian kannattaja, mutta olen silti vähän pettynyt varsinkin suomalaisiin lehtiin. Ymmärrän, että Kotoliving on tehty varmaan todella pienellä budjetilla ja siksi ehkä jututkin täynnä Harkkia ja muita tuttuja ja tekijöitä. Lehti on kaunis, mutta se ei kauaa kanna, jos juttujen uutuusarvo ei parane. Toivon vilpittömästi että paranee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne blogiteet on kyllä kauniita, sääli etten tykkää teestä. Mutta eipä sillä, ei mulla keittiössä mitään avohyllyä mistä ne purkit ees näkyis :D

      Mäkin toivon että paranis koska toi on niin ihana toi lehtihomma muuten. Siis jo ne mattapintaiset sivut, aaah! Mutta jospa ensi numerossa oisi muutakin kuin Harkkia ja Harkin kotia :)

      Poista
  15. Blogikaakao?:D Mä tykkään siitä maidon kanssa. Mutta ehkä se johtuu sitten siitä, että O´boy on mulle liian makeaa. Tosin lapsilla tietysti homma menee taas toisin päin. Lehdestä olen samaa mieltä - valitettavasti. Odotin sitä kovasti ja ostin sen suorilla hyllysta selaamatta sisältöä, mikä olisi ehkä kannattanut. Mutta odotellaas vielä numero-pari; jospa se tästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohan se blogikaakao koska kaikissa blogeissa on sitä :D Joskushan oli ihan käsite "muotibloggarikengät" ne sellaiset yhdet tietyt Elloksen kengät xD

      Mäkin ostin selaamatta ja ostan varmasti tulevatkin numerot vaikka oiskin huttua. Mut se siinä sit onkin kenkkua että oottaa kuukausitolkulla seuraavaa numeroa ja jos se sit onkin pettymys :S

      Poista
  16. Hyvä tietää, en siis osta tuota kaakaota. Oon katellu just sen purkin takia sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiden kandeis myydä tyhjää purkkia vähän edullisempaan hintaan xD

      Poista
  17. Mä oon jo vuosikaudet juonut tota kaakaota ja tykkään kyllä! Nyt ostin sellasta jotain superluksuskaakaota joka on siis suklaalastuja (valkoinen suklaa ja tumma vai olikohan maitosuklaa). Sekin on aika herkkua :D

    Niin ja siis ehdottomasti maidon kanssa. Yleensä olen tehnyt kaakaota puolet vettä ja puolet maitoa ja niin tuonkin jauheen kanssa ekakerran - virhe! Tosin järjestys on mulla väärä, eli lämmitän maidon mikrossa kupissa ja sit heitän jauheet sekaan, kun oikeasti se kuuma maito pitäs valuttaa jauheen päälle. Hyvin tulee väärinpäinkin, vähän enemmän vaan sattumia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ostin joku aika sitten jotain mukamas belgialaista suklaa -kaakaoo ja sekin on ihan paskaa. Ei ole O'boyn voittanutta!

      Mut mun täytyy kyllä tosiaan kokeilla tota vielä maitoon.

      Poista
  18. Myös saman merkin blogitee oli suuri pettymys. Ei ollut edes hyvää. Onneksi en sentään ehtinyt koko pakettia ostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ihanaa kun muutkin on sitä mieltä että jotkut tollaset jutut on pahoja :D Eikä vaan kaikessa hiljaisuudessa kuvailla blogiin niistä seesteisiä ja täydellisiä tunnelmakuvia kertomatta sitä karua totuutta että ne on ihan paskan makuisia.

      Poista
  19. Jep, samaa mieltä lehdestä. Kiva, kaunis, mutta mulle hiukan turha. Ja tohon edelliseen postaukseen haluun kumminkin kommentoida, että tosi nätti pipo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pipo on kiva mutta kun tein sen keväällä niin se tuntuu niin pääsiäispipolta että tarttis virkata joku vähän synkempi.

      Poista
  20. Samoja aatoksia lehestä,kaakaosta en tiiä kun en oo maistellut.(mitä on sisustusblogikaakao ? :D ) Teillä on huomenna eka isänpäivä,eikös?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. About kaikissa sisustusblogeissa on kuvattu tota kaakaoo :D ja juu, eka isäinpäivä :)

      Poista
  21. Onnellista isänpäivää koko poppoolle!

    VastaaPoista
  22. Tota kaakaoo en ookkaa maistanu. Mikä on sinänsä ihme kun en kotona juo muuta kun kaakaoita. Oon kyllä kans sen purkin blogeista bongaillu. :D Töissä litkin ton saman merkin teetä päivittäin muutaman litran, eli se on kyllä ihan hyvää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon ainakin tosi nirso kaakaon suhteen, inhoan esim sellaisia kahvilakaakaoita jotka on vaan kulutusmaitoa ja suklaakastiketta, yh :D Niin että ehkä kotonakin kannattaa pysyä vanhassa hyväksi havaitussa ;D

      Poista
  23. Sikäli olen eri mieltä, että minusta tuo kaakao on hyvää, kun ei ole ihan 80 % sokuria niikun O'Boessa ja kumppaneissa (vilkaiskaa vaikka pussinkyljestä), eli minulle maistuu. Kylmään nesteeseen se kuuluu sekoittaa näin: laita lasin pohjalle jauhetta ja minimaalinen tilkka nestettä. Tavoitellessasi samaa makeustasoa kuin Dumle-kaakaossa jne lisää myös 1-5 teelusikallista sokeria. Sekoita vimmatusti tahmaksi/liejuksi. Sitten loppu neste, niin tahma liukenee ihan hyvin. Perinteinen, mutta huonosti tunnettu kikka.

    Sikäli taas olen samaa mieltä, että ei tuota ostaa kannata. Se ei sisällä ainesosien eikä maun puolesta mitään, mitä ei saa 10 kertaa halvemmalla sokeripussista ja leivontakaakaojauheesta. Niistä sekoittamalla voi myös itse valita, miten makeata milloinkin tahtoo. :) Ostin tuota vaan, koska se oli ja on ainut reilunkaupan vaihtoehto ja oon alkanut näkemään viidakkoveitsen katkomia pikkulasten sormia muiden kaakaoiden seassa tiettyjen dokumenttien jälkeen, yhyy.

    Jos muuten tekee mieli oikein ällösokerihuurrettua kaakaoihanuutta, kuten joskus tekee, niin kandee kokeilla kuumaan kaakoon 1-2 cl karamellisiirappia. Ja kermavaahtoa. Ja vaahtokarkkeja. Ja yksisarvisia, jotka pissaa sateenkaaria.

    Kaakaoisti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä tosiaan, miksi en tajunnut että siitä pitäisi tehdä ensin liejua vaikka samaa laimennuskikkaa oon käyttänyt töissä liuoksia tehdessä!!! Aina ei osaa soveltaa :D Mutta tosiaan, ens kerralla siis liejun kautta! Ja joo, ehdottomasti paras kaakao, jos haluaa hifistellä, tulee kun tekee sen leivontakaakaojauheesta ja sokerista kuumaan maitoon. O'boy onkin vähän sellaista hätäistä. Itse asiassa toooooooosi harvoin tulee kaakaota kotona edes juotua.

      Oi, vaahtokarkkeja ja sateenkaaria pissaavia yksisarvisia! :)

      Poista
  24. Kaakaosta en tiedä, mutta Kotoliving oli kyllä blaah.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt vielä jälkikäteen rupes ketuttaan se miten kaikki piparijutut oli tehty valmiista taikinasta! Parastahan kotoilua on nimenomaan tehä se taikina ite! Siitä se joulun tuoksu tulee kun niitä mausteita ja siirappia keittelee, ei paistetuista pipareista. No okei, vähän kyllä niistäkin mutta se on parasta kun tietää että jääkaapissa on iso kulho piparitaikinaa oottamassa seuraavan päivän leipomissessiota!

      Poista
  25. joo, noista blogikulisseista: kun istuu koneen edessä ja tunteja(!!!) katselee näitä täydellisiä kuvia sisustuksista eri blogeista niin kyllä joskus tulee pieni masennuksen poikanen kun katsoo sitten omaa huushollia, tai sitten on vaan silmät ristissä!!! pitää muistaa suhteuttaa ne hienot kuvat oikeaan elämään :) eikö vaan??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja oon aivan varma että monesti koko muu kämppä on hirveessä kaaoksessa paitsi just se kohta mitä on kuvattu ;)

      Poista
  26. Heh, tulee mieleen tämä (huippu) Semmareitten biisi nimeltä Oboe ja maito, joka istuu blogimerkintään kuin nenä päähän (ja on syy, miksi kirjoitan aina vahingossa väärin "O'Boe".) :D

    https://www.youtube.com/watch?v=KWUFLF51j-c

    Kaakaoisti

    VastaaPoista
  27. Samaa mieltä molemmista! Lehti oli valitettavan köyhä sisällöltään ja kuvatkin (vaikkakin ihan kauniita) liian samantyylisiä kautta linjan. Odotukset eivät oikein täyttyneet..

    VastaaPoista