Sivut

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Rusettipipo

Olen nyt jo muutamassa eri blogissa törmännyt aivan mielettömän hienoon rusettipipoon (esim tuolla!). En kuitenkaan ahkerasta googlailusta huolimatta ole pystynyt selvittämään että mistä sellaisen pipon saisi vaikka tuotemerkki onkin selvillä (Papu). Se on kuulkaas semmonen homma että jos ei anneta mahdollisuutta pienellä vaivalla jostain kivasti ja vaivattomasti klikkaamalla ostaa itselleen alkuperäistä asiaa eikä myöskään kerrota että mistä niitä saisi paikan päältä niin ei se auta kuin tehdä itse. Mitäs teette noin hienoja asioita peruskuluttajan ulottumattomiin.



Sitä paitsi mä puolustelen tätä kopiota myös sillä että mulla on paha mieli siitä ettei mulla ole enää tukkaa ja siksi mun täytyy tuoda persoonaani esiin esimerkiksi pipolla. Joka mätsää mun kotiäitianorakkiin ja raitahuiviin. Tämä on kerännyt jo aika paljon katseita tai ehkä paremminkin virneitä ohikulkijoilta :D


Raitatrikoo Marimekon tilkkusäkistä, vuorikankaaksi leikkelin vanhaa collegehupparia joten on siis myöskin lämmin. Rusetti on lakanakangasta.

28 kommenttia:

  1. No mutta onpas söpöinen :D Kyllä sitä aina sen verran kopioida saa!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Ja joo, omaan käyttöönhän mä vaan tällaisen halpakopion tein :)

      Poista
    2. IHANAT RUSETTIPIPOT SAAT WWW.SUPERYELLOW.FI JA SIELTÄ LÖYTYY JÄLLEENMYYJIÄ YMPÄRI SUOMEA

      Poista
    3. Ihan söpöjä nuokin mutta ei yhtä näyttäviä! Kiitos kuitenkin vinkistä :)

      Poista
  2. Joo, tuommonen mustana ois mun valinta ehdottomasti. Mistäköhän niitä sais ostaa? Kun ei mulloo saumuria enkä suoraan sanottuna jaksa tehä mitään ite.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tein ompelukoneella kun saumurin kanssa on taas ongelmia.

      Poista
  3. Onpa hieno! Heti ompelen kun löydän sopivaa kangasta.

    VastaaPoista
  4. Kiva! Ja oot kuule oikeessa. Jos ei jotain ole saatavilla (vielä) niin ennakkomainosten riski on siinä, että taitavat bloggaajat ottavat ja tekevät ite! Nih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Olen työelämässä tottunut siihen että uutuusjuttuja ei hypetetä etukäteen ettei anneta kilpailijoille etumatkaa. Tosin en ole kilpailija koska tein vain itselleni mutta kuitenkin.

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. nillittelin mainostamisesta yleensä kunnes tajusin tarkistaa etteihän tuo tainnut olla edes suomalaisen puljun pipo, vai oliko ? no kumminkin postin aikaisemman kommentin ja lisäsin uuden nillityksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai ainakin ymmärsin ja oletin että on tuo.

      Poista
    2. No jos se on Suomalainen firma, niin sitten voin sanoa sen mitä aikasemmin jo poistin, että Monella Suomalaisella pikku firmalla on tuo markkinointi ihan lapsen kengissä tuostakin piposta jos olisi heti ollut tiedot mistä sitä saa hankittua, niin myyntiä varmasti olisi, mutta nyt kun se on piilossa se tieto, niin helppokos taitavan ihmisen on opioida itselleen melkein samanlainen omin pikku kätösin, ja firma ei saa mitään.

      Poista
  7. Hieno ja hyväntuulinen on piposi - tykkään, ei tuo ole kopio, olet ottanut vaikutteita ja sehän on ihan ok.

    Aikuisten pipoista en tiiä mitään, mutta koska seuraan Kanelimaa-blogia, niin tämmöiset jutut ovat tulleet vastaan, ainakin siis kivoja lasten vaatteita tulossa. Laitan linkit, jos sua vaikka kiinnostaa:

    http://kanelimaa.blogspot.fi/2012/11/eilen-oli-intensiivisen-viikon-toiseksi.html

    Ja toinen linkki samasta aiheesta, tämä bloggaaja on Kerä-lankakaupan toinen pitäjä ymmärtääkseni. Muistaisin, että olit Kerän Hesan pop-up jossain jutussa, ainakin semmoisen päivityksen muistan nähneeni.

    http://mmmustatuntuu.blogspot.fi/2012/11/perjantain-pavut.html

    Ottaen huomioon, ettei mulla ole lapsia enkä tee käsitöitä, niin aikast hyvin olen perillä joistain jutuista - itseäkin ihmetyttää. :D Toisaalta kivoja blogeja seuraa, vaikka ei aihepiiri liippaisi just ihan omaa elämää. Sun blogia katsottua tulee aina olo, jotta "joku päivä minäkin vielä kudon/virkkaan/ihan mitä vaan" ja en (enää) ihmettelisi, vaikka niin kävisikin, sen verta kivalta vaikuttaa.

    Lisäksi olen koukussa - ja pahasti - Pakollinen joulu -blogiin, voi hyvää päivää, että siellä on mahtavia juttuja! Ihanaa, kun viits/it/te tehdä ihkua blogia todella monelle lukijalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse seuraan myös sekä Kanelimaata että Musta tuntuuta (ja varmaan 200 muuta blogia) mutta siitäkään huolimatta en näe pipoa olevan missään myynnissä. Ok, on ehkä tulossa mutta se ei nyt auta kun joillain on semmonen pipo ja itekin haluis! :D

      Hihii, ja ihanaa, kyllä säkin vielä joku päivä teet käsitöitä ja mitä vaan! :)

      Ei oltais ikinä uskottu että Pakolliseen jouluun tulee niin helvetisti lukijoita!!!

      Poista
  8. Hauska pipo, joka varmasti vetää katseita. Olet näppärä!

    VastaaPoista
  9. Komia on! Älä sie hiuksettomuutta surkuttele,kasvaa ne sielä takasin,joka päivä pikkasen :) Mie ajelin syksyllä aika lyhyeks,liki siiliksi,kyllästytti,kun mulla on kikkarat karvat..no nyt kun ne on taas kasvaneet niin kikkaroita on entistä enempi ja kaikki sojottaa eri suuntiin mutta olkoon ja sojottakoot!Perheessä mun karvat herättää suurta hilpeyttä mutta onhan se kiva kun niillä on hauskaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä enää niin kauheesti surkuttele, alkaa jo silmä vähän tottumaan :) Ja kyllähän se tosiaan nopeasti kasvaa :)

      Poista
  10. Oletpas taitava tekijä!
    Vastaan silti ekaan kysymykseen: Papu-pipoja saa muun muassa Pikkulinnun kaupasta www.pikkulinnun.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nykyään saa vaikka mistä ja olen sellaisen itselleni ostanutkin. Tosin tykkään omasta versiostani enemmän koska on isompi ja lörömpi pipo ja paaaaljon isompi rusetti.

      Poista