Sivut

perjantai 30. marraskuuta 2012

Jouluvalot

No niin, huomenna on joulukuu joten saa (vihdoin) laittaa jouluvalot päälle!

Sen Ikea-härpäkkeen lisäksi (mikä näkyi samassa kuvassa kuin Polaroid-kuusi) mulla on mummuni vanha kynttelikkö jonka muoviset "havut ja kultaisen kävyt" -mansetit eivät olleet ihan tätä päivää joten solmin kynttilöihin rusetit ja nyt tuo on tosi nätti :) En ole vuosikausiin jouluvaloja jaksanut edes laittaa, ja tämä on varsinkin hankala kun tarvitsisi ikkunalaudan, tässäKÄÄN asunnossa ei ole kuin yksi ikkunalauta joten ei tarvitse ainakaan arpoa että mihin tuon laittaisi.


Samaa nauhaa sidoin myös tähän mieheni siskon tekemään jouluvaloon mikä on neulottu paperinarusta ja on aivan mielettömän ihana!!! :)



Nuo pääskysverhot eivät ole kovin talviset mutta en ole varma jaksanko ruveta ihan niin hifistelijäksi että laittaisin eri verhot 8) 

21 kommenttia:

  1. Voi että, mulla on tuollainen paperinarusta neulottu kranssi tuloillaan ja nyt mietin, että pitääkö matkia vaihtaa alkuperäinen suunnitelma noihin valoihin. Tuo on kyllä tosi kaunis ja ihanaa kun on muitakin, jotka pistää jouluvalot vasta joulukuussa eikä esim. lokakuussa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä todella kaunis :) Ja joo, joulukuussa vasta! Ja loppiaisena kaikki pois!

      Poista
  2. Persoonallinen kynttelikkö ja ihana tuo kranssi! :) Pitääkin pistää ens vuoden puuhalistalle ;D

    VastaaPoista
  3. meille ei tule mitään joulukoristeita tänäkään vuonna :) ei olla mitenkään jouluihmisiä, se on lähinnä vaan pakollinen paha :)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihastuttava tuo kranssi, pyydäpä ohje!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä neulottiin pyörönä tosi paksuilla puikoilla semmonen putkilo ja sitten lopuksi rullataan kranssiksi. Näin minä ymmärsin. Ja jouluvalot messiin siinä rullaamisvaiheessa.

      Poista
  5. Hieno kynttelikkö! Niin simppeli juttu ja kuinka älyttömästi kivemmän näköinen! Vinkki: meilläkään ei ole ikkunalautoja, ja mun Älyttömän Kätevä Insinööri Mies hokasi, että tuollainen kynttelikkö mahtuu ikkunoiden väliin! Siis kun ikkunoita on kahdet "päällekkäin", niin se mahtuu sinne lasikerrosten väliin. Piuha on niin ohut, että piti vain tehdä pikkuinen reikä tiivisteeseen, ja tadaa, siellä on. Sekin on kiva, että kynttelikkö on siellä suojassa, eikä tarvi olla sydän syrjällään, josko lattiakiitäjäinen kontatessaan riuhtaisee sen päällensä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei hullumpi idea! Mutta tossa on kyllä tollanen paksu old school -johto että se ei kyllä varmasti mahdu vaikka ottais koko tiivisteen pois. Niin ja en halua tehdä reikää tiivisteeseen koska meillä on ihan tosi uudet ikkunat :) Mut uusissa jouluvaloissa on kyllä tosi ohut johto joten niillä varmaan onnistuis.

      Ja tosiaan, niin simppeli juttu ja niin paljon kivempi :)

      Poista
  6. Sun tarttee askarrella noille pääskysille tonttupipot! (Se on sitten eri asia, onko helpompi vaihtaa verhot vai väkertää ne pipot paikalleen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo :D :D :D Mä jo kattelin että mulla ois tuolla yks vanha kirppisverho joka ois vähän talvisempi vaikka kukka-aiheinen onkin. Pitänee vaan mittailla että onko tarpeeksi pitkä, näyttää ainakin melko lyhyeltä.

      Poista
  7. Mun mielestä joulukoristeita (ja valoja) saa laittaa vasta lucian päivänä ja ne pitää ottaa pois viimestään Nuuttina! Mieluummin kuitenkin loppiaisena :D Tapoja on monia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsena me saatiin viedä leikkimökkiin joulukuusi isäinpäivänä ja pääsiäiseksi piti ottaa pois ;D ;D ;D ;D Mutta sisätiloissa tuo joulukuun ekasta loppiaiseen MUTTA jos eka adventti osuu marraskuun puolelle niin sit voi silloin jo laittaa.

      Poista
  8. Eikä, ihan jäätävän makee toi valokranssi, pakko tehä kans tollanen jouluks! Siel on varmaa joku ledivaloketju sisällä? Ja toi kynttelikkö on kans makee, violetit rusetit on ihania <3 Mä koristelin kaverille joskus valkosen kynttelikön sillai et liimasin näppiksen nappuloista siihen tekstin "hyvää joulua". Siit tuli kans tosi kiva. Ja liimasin siihen kans sitä näppiksen välissä olevaa kontaktikalvoa mis menee niit hopeisia viivoja edestakas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ledivaloketju on sisällä. Oi, varmasti hieno kynttelikkö tuo kuvailemasi! :)

      Poista
  9. Iso-Sisko kävi tänään adventtikahvilla, ja kehui sun blogia. Ja täytyy sanoa, että olet kyllä piristys :) Huumoria löytyy ja iloisia juttuja!

    Ja kiva, että ole tuunannut vanhan kynttelikön. Ovat tosiaan aika persoonattomia vai olisko vain niin, että ovat sen verran vanhaa mallia(eikä vielätarpeeksi vanhaa) , että kyllästyttävät. Meilläkin tietty vaatehuoneesa tuollainen piilossa, yksi sellainen vielä vanhempikin malli. Mun ei ole tullut mieleen edes tuunata noita, mutta tosiaan, niihin voisi laittaa vaikka mitä hassujakin juttuja. Eli jos saan matkia sua ja kaivan nuo hökötykseni kaapista pois ja väsään jotain niihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kieltämättä uudemmat kynttelikön tapaiset olisivat kauniimpia ja nuo vanhat eivät vielä ihan tarpeeksi vanhoja ollakseen sen vuoksi hienoja ;D Mutta rusetit auttoivat jo paljon :)

      Poista
  10. Ihana kynttelikkö :) Sulta kävis varmaan näppärästi myös kynttelikön "päällystäminen" neulomalla/virkkaamalla, sellainenki ois aika leuhka.

    Itse tuunasin hamahelmisydämillä, tää sopii meille
    http://kas-kas-kas.blogspot.fi/2012/12/joulua-osa-1_5.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse asiassa mietin että olisin voinut neuloa tai virkata sen päälle mutta totesin ettei mulla ole just nyt aikaa siihen joten menin sitten nopealla tuunauksella.

      Aivan mahtava tuo sun hamahelmillä koristeltu, upea!

      Poista