Sivut

maanantai 31. toukokuuta 2010

E-junareili

Ääk, en ole ehtinyt kirjoittaan aikoihin! Eipä sillä että olisin hirveesti mitään muutakaan ehtinyt tekeen mutta viime lauantaina "Terhin elämysmatkat" järkkäsi kolmatta kertaa lähijunareilin ja tällä kertaa suuntasimme Espooseen. Kauklahdesta Helsinkiin reissasimme, leimasimme askartelemiani passeja junassa ja pysähdyimme joka asemalle puoleksi tunniksi tai tunniksi riippuen siitä, oliko lähistöllä pubia vai ei ;D

Kuvia en nyt hirmusti voi laittaa mutta voin kertoa että oli aivan hulvattoman hauskaa!!! Viime kesänä reilasimme samalla meiningillä M- ja I-junalla. Ensi kerralla ehkä Z ;)











Ai niin, tänään joku tunnisti minut bussissa ja kertoi fanittavansa Hupsistarallaata :) Hymyilin loppumatkan taukoamatta. Terveisiä sinne! _o/

maanantai 24. toukokuuta 2010

Räikylitoppi

Taas vaihteeksi revin vaatekaapista turhakkeita pois koska sain taas ex tempore -kutsun jakamaan kirppispöytäkuluja (älkää kysykö että minne vien, en tahdo että tyypit käy tonkimassa tietoisesti mun kamoja (kyllä, minä esim pesen rikkinäiset sukkahousut ja alkkarit ennen kuin laitan ne roskikseen ettei kukaan dyykkarirunkkari haistele niitä)). Mitä hittoa sitä säästämään t-paitoja jotka ovat kulahtaneet liian lyhyiksi ja leveiksi. Eikä niistä kukaan mitään maksa. Pistin sitten palasiksi (ja lisäisilin random trikoomatskuja kangaskaapista) koska mulla alkaa ens viikolla kesäloma ja tahdon hengata jossain todella räikeässä. Ja käydä puistojumpassa! Niin että siinä se nyt sitten on. Vähän kuvissa istuu ja laskeutuu huonosti (eli varmaan livenäkin) ja resorikin meni oudosti siten että on toisesta kohtaa paksumpi kuin toisesta mutta tän kanssa ei ole niin justiinsa! Tää on kesälomahengailutoppi eikä mikään edustusvaate.

Kävin muuten tänään parturissa. Siksi tukka on harvinaisen nätisti.





Selkäpuolta on hankala kuvata kun en tahdo esitellä selkäläskejäni.

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Kallio kukki

Eilen oli viimeinen päivä Kallio kukkii -festivaalia ja niinhän siinä kävi että sääjumalat päättivät keskeyttää virkkaussession antamalla niin paljon vettä että kesken jäi väkisinkin (vaikka olinkn uhonnut Falinelle (joka siis oli paikalla myös) neulovani sen kolme tuntia vaikka sataisi lunta). Tässä nyt kuitenkin muutama kuva. Tosiaan, graffitit ovat portaissa koko kesän joten käykäähän ihmeessä katsomassa jos sielläpäin liikutte :)

Karsea ilme ja silmärypyt -Norsis mutta tässä näkyy in action Ikomilta saamani lankarullakoru :)

Kallio kukkii festival 100522


Ja sitten muita kuvia!

Kallio kukkii festival 100522

Kallio kukkii festival 100522

Kallio kukkii festival 100522

Kallio kukkii festival 100522

Kallio kukkii festival 100522

Teos on ehkä mahdoton kuvata kokonaisuudessaan ja se on täynnä upeita yksityiskohtia. Se pitää nähdä livenä :)

Änkeen nyt tähän samaan merkintään perjantailta kun olin AnneVeen kanssa More to Loven pirskeissä ja mulla oli SE mekko päällä joten nyt näkee senkin sitten in action kun en jaksa panostaa sellaisiin "tällainen tästä nyt tuli" -kuviin erikseen.


keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Kallio kukkii edelleen

Sain tänään neulontaseuraa AnneVeestä (tällä kertaa toivon mukaan linkkasin oikeesti hänen blogiinsa enkä jonnekin mitä olen viimeksi kopioinut) ja lähdimme Kallioon puikottamaan (vai miten se meni). Paikalla oli myös Jokke mitä minä puusilmä en tietenkään tajunnut! Kun asia kävi ilmi, tunsin suurta hämmennystä mutta selvisin siitä jo :D Oli hienoa nähdä Jokke livenä!

Siinä maailmaa parantaessa en ehtinyt samalla tavalla metritolkulla virkkaamaan kuin lauantaina ja sainkin aikaiseksi vain jonkinlaisen öö... suunnikkaan. Olen geometrian ihmelapsi :D (sitä paitsi, minä rakastan geometriaa. En yhtä paljon kuin algebraa mutta melkein ainakin).

Geometrian ihmelapsi

Virkkasin kukan siitä roikkumaan ja sain siis näin aikaan erittäin epämääräisen viritelmän jota en välttämättä kehtaisi tekeleekseni myöntää. Mutta hei, annetaan kaikkien kukkien kukkia :D

Kallio kukkii festival 100519

Tässä vielä fiiliskuva.
Kallio kukkii festival 100519

tiistai 18. toukokuuta 2010

Ei hätä ole tämän näköinen

Rupesin oikein muotibloggariksi ja tilasin rettuja Asokselta. Oikeesti tilasin sieltä überihanan juhlamekon kesän erinäisiä pirskeitä ajatellen, mutta en nyt rupea sitä esittelemään vaan tämän jonka lisäsin tilaukseen ihan heräteostoksena.

Kun näin sen, ajattelin ettei noin makeeta mekkoa ole olemassakaan! Tiesin jo tilaushetkellä että se ei tule istuun mun päälle mitenkään (koska olen liian läski tuollaisiin) mutta näin siinä tuunauspotentiaalia. En ole koskaan ennen ostanut mitään täysihintaista ihan vaan silputtavaksi mutta kerta se on ensimmäinenkin.


Ja niinhän siinä kävi että kun sen "sujautin" päälleni, ensimmäinen todettava asia oli että kyllä, olen aivan liian pitkä. Ei sitä olisi voinut edes tunikaksi nimittää, saatika mekoksi. Hyppyriperseeni jäi puolipaljaaksi. No, ei se mitään, pituuttahan mekkoon saa aina lisää mutta kun mulla oli aivan helvatan liian isot tissitkin! Mekon tissikohta jäi tyyliin kaulaan ja leveni aivan järkyttävän näköiseksi juuri väärästä kohtaa! Otin siitä tietysti havainnollistavia kuvia mutta koska omalla naamallani täällä hengaan niin jätin järkkymateriaalit arkistoihin.

Taikuri-Norsis kaivoi kaapin perältä sen mustan hörsömekon mitä ei sitten ikinä laittanutkaan pikkujouluihin (mikä oli hyvä asia koska yhdellä toisella oli samanlainen) saatika minnekään muuallekaan ja leikkasi Asos-mekosta kuvion pois ja sovitti sen toisen mekon päälle sellaiseen kohtaan että tissikohta on tisseissä ja vyötärökohta jossain edes likimain niillä suunnilla ja antoi ompelukoneen laulaa. Lisäksi kun koko höskä tuli alemmas, ylettyi helman pituuskin siveellisiin mittoihin.

Hitto että oon hyvä!


Koko hommaan olisi mennyt varmaan vain 15 min jos ei olisi duunaillut samanaikaisesti kaikkea muuta muka-olennaista.

Tammisaari

Oltiin sunnuntaina retkellä Tammisaaressa kuten aiemman merkinnän neulegraffiteista näkyy. Tämä ei liity blogin aiheeseen muuten kuin että askartelin paperista hienon arvontakoneen kun siis kesäretkemme matkakohde arvottiin vasta juuri ennen lähtöä. Tammisaareen päädyttiin vaikka lottokoneemme ensin kertoikin muuta :D



Kuvia Raaseporin linnasta ja Tammisaaresta, kas näin.



Huh huh, otanpa vähän tukea tuosta linnasta










Ihana Salka :)










MAD HATTER!!! :D


Sain auringonpistoksen. Se ei ollut kivaa. Seuraavana päivänä olo oli pahempi kuin pahimmassa darrassa koskaan :/ Keskityin niin kovasti vain siihen että iho ei pala etten muistanut ollenkaan että noinkin voi käydä.

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Hälsningar från Raseborg!

Kesäpäivä Tammisaaressa/Raaseporissa :) Tsirp, tsirp! Aika legendaarista kuvamateriaalia tuli räpsittyä mutta tässä nyt nämä neulegraffitit.

Knit graffiti - lintubongari 2

Knit graffiti - lintubongari 1

lauantai 15. toukokuuta 2010

Kallio kukkii

Tänään Kallio Kukkii -festareilla tapasin Sisko neuloo -Siskon! :) Oli kiva nähdä ja jutustella :)

Mukana oli myös Faline joka oli paikalla myös eilen toisin kuin minä. Lisäksi värväsin myös siskoni messiin. Mehän mentiin neulomaan mutta oli se musiikkikin kyllä hyvää :)

Aika nihkeästi "festarikansa" osallistui neulomiseen/virkkaamiseen tai siis että eivät osallistuneet ollenkaan. Mutta ihan kivasti noita portaita on kuitenkin saatu koristeltua.

Kallio Kukkii festival 100515


Pakko tähän väliin näyttää että pingotin sen aiemmin tekemäni rannekorun nilkkaani ja se on itse asiassa tuhannesti kivempi nilkkakoruna!

Kallio Kukkii festival 100515

Kallio Kukkii festival 100515

Kallio Kukkii festival 100515

Kallio Kukkii festival 100515

Kallio Kukkii festival 100515

Kallio Kukkii festival 100515

Kallio Kukkii festival 100515

Kallio Kukkii festival 100515

Kallio kukkii festival 100515

Tuolin uudet vaatteet!!!

Se on siinä!!! :) Tässäkin tosiaan lankana Novitan flipflop ja sitä meni kaksi kerää kutakin väriä, ihan vaan pienet jämäkerät jäi.
tuolin uudet vaatteet

Jeij, mulla on maailman ihanimpia istuimia :D Mut haha, vähän näyttää pieneltä tuo tuoli tuossa kuvakulmassa ahterini alla :D
again

whee

Ps. Tänään Kallio Kukkii -festareille neulomaan klo 17-20! Nähärään siellä!

torstai 13. toukokuuta 2010

Tuolin uudet vaatteet, osa 4

Nyt se iski, se epätoivo. Tämän "kaikkitännehetinyt" -malttamattoman ihmisen turhautuminen. MÄ EN JAKSA ENÄÄ!!! Mutta vain neljä jalkaa, pakko jaksaa, pakkopakkopakko! Koska en kestä katsella tuota keskeneräisenä, haluan sen valmiiksi koska siitä tulee niin käsittämättömän hieno vaikka itse sanonkin!

tiistai 11. toukokuuta 2010

Kallio kukkii

Kallio kukkii -festareiden yhteydessä järjestetään kollektiivinen virkkaus- ja neulegraffititapahtuma jossa tehdään Helsinginkatu 10-12 -portaikkoon virkkaus- ja neulegraffiti-installaatio.

Tänään oli esivirkkaustyöpaja ja menin paikalle Falinen kanssa.

Tapahtumasta on infoa mm. Novitan sivuilla. Mutta siis koko Kallio kukkii -festareiden ajan neulotaan portaikossa klo 17-20. Sitä ei selkeästi lue tuossa ilmoituksessa (mutta Kallio kukkii -festareiden ohjelmatiedoissa kylläkin). Eli perjantaista 14.5. asti lauantaihin 22.5. klo 17-20 joka päivä. Itse yritän päästä paikalle ensi viikolla mahdollisimman monena päivänä mitä vain töiden jälkeen jaksan ja kykenen. Viikonlopuista en vielä ole varma mutta mahdollisesti noi lauantait onnistuu. Tulkaa kaikki mukaan, sillä portaikossa riittää koristeltavaa!!! Langat sponsaa Novita, omat koukut ja puikot kannattaa varata mukaan.

Tässä tunnelmakuvia tältä päivältä: