Sivut

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Virkkaavat sissit kävelevät Kaivopuistosta Ruoholahteen

Olin Falinen kanssa ulkoilemassa yarn bombingin merkeissä. Tässä mun saldoa!

Knit graffiti - 86

Knit graffiti - 86

Knit graffiti - 87

Jep, se on pieni :D

Knit graffiti - 87

Knit graffiti - 88

Knit graffiti - 88

Knit graffiti - 90


Ja sitten tämä, voi miten sattuikin ihanasti kun molemmilla oli juuri puolikkaan rinkulan kokoinen virkkaus mukana! Kaksin aina kaunihimpi, 2 become 1 ja niin edelleen. Yhteistyötä, parhautta :)

Knit graffiti - 88,5 ;)

Knit graffiti - 88,5 ;)

Knit graffiti - 88,5 ;)

Knit graffiti - 88,5 ;)

Knit graffiti - 88,5 ;)



Falinen neuleista/virkkauksista kuvia sitten hänen blogissaan kunhan ehtii päivittämään :)


Loppuun vielä kevennykseksi muutama off topic -kuva. Oli vaan niin kivoja palloja :D





Ja muuten vaan herutusta :D

maanantai 26. huhtikuuta 2010

Nuppineulatyyny

Siis ihan perusjuttu ja silti mulla on ollut aina tosi hätäpäissään tehty ruma nuppineulatyyny. Olen pitkään haaveillut voodoomies-nuppineulatyynystä ja sellaisen kerran kaupassa olen nähnytkin mutta se ei ollut tarpeeksi kiva. Eilen aloin ompeluinnostuksissani googlettaan voodooneulatyynyjä ja löytyikin muutamia hienoja mutta sitten törmäsin tähän ja se oli sitten menoa se!

Tulostin kuvan paperille ja valkkasin keltaisen lakanakankaan josta näkyy läpi eli voin vaan reteesti kangasmaalilla ja kolmen karvan siveltimellä sutia kuvan. No, täysin nappiinhan se ei mennyt koska oli jo hämärää ja kädet tärisivät koska oli krapula (mitäpä sitä kieltämään!) mutta sanotaanko että tää on mun näkemys asiasta :D Tekstit vedin ihan vapaalla kädellä.

Ja koska täytteeksi tungin kaikkea mahdollista neulanmentävää jätettä, laitoin keltaisen kankaan alle tuollaista askarteluhuopaa ettei näy läpi ne kaikki vanhat sukkahousut, rumat karvalangat ja ompelujätteet. Itse asiassa vanhan neulatyynyni silppusin tuonne myös täytteeksi :D









Ja tällainen siitä sitten tuli. TYKKÄÄN!!!!



Pin Cushion

Pin Cushion

Pin Cushion




Hih, kun oikein miettii niin oikeastaan nuppineula on aika ihana ja hassu sana :D

sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Alles in Ordnung

Tämä ei liity itse tekemiseen koska boksit on kaupasta mutta ajattelin laittaa kuitenkin tänne koska joku vähän näppärämpi näissä puutyö- ja maalausjutuissa voisi kyllä tehdä tällaisia itsekin.

Eli siis mulla on kaikkee pikkusälää joka paikka täynnä ja se ärsyttää sekä minua että aviopuolisoani. Nyt on tilpehööreille paikkansa ja työpöytäni, askartelurompekasautuma sekä eteinen pysyy pikkusen paremmin siistinä, jos hyvin käy eli en levitä tavaroita laatikoiden ulkopuolelle :D

Isot something ja anything -laatikot ovat Anttilasta. Pieni tilpehöörit-laatikko jostain mistä lie sisustuskaupasta, ei voi muistaa nimeä mutta Jumbossa se oli.

Tuolle johtomerelle ei kait ole olemassa minkäänlaista ratkaisua koska tarviin noita piuhoja päivittäin.






Tästä näkyy kokoluokka vähän paremmin.


Ja nyt tajusin, miksi se eilen Kierrätystehtaalta ostamani "sisältää tarvikkeet" -pussukka iski niin kovaa. Siinähän on vähän samaa henkeä kuin näissä laatikoissa! :D

Kierrätystehdas 2010



Eilen tuo lempparitapahtumani taas oli! Perinteisesti lähdin paikan päälle AnneVeen kanssa. Tällä kertaa innostuin tavaratorin suhteen ja vein kaksi kassillista vaatteita ja yhden kassillisen kenkiä, laukkuja ja muuta rompetta. Nuo ovat jääneet yli kirppismyynneistä ja lojuneet missä sattuu kun ei ole saanut aikaiseksi vietyä niitä minnekään. No nyt on viety! :D

Olen ylpeä itsestäni kun en hurahtanut ilmaisen materian edessä joten en roudannut kotiin mitään tavaratorilta. Mutta myyntitorilta lähti ihanat ihanat ihanat hopealusikkakorvikset jollaisia olen kuolannut jo pitkään sekä ihana pussukka joka pääsee sukkapuikko- ja kynäpenaaliksi ja vapautan sitä tarkoitusta varten aiemmin hommaanneeni Marimekko-pussukan meikeille jolloin vapautan mun helvetin ruman tän hetkisen meikkipussukan ansaitulle eläkkeelle. Kaikella on siis tarkoituksensa :D



Lusikkakorvikset on "Katinkan Unelma":n ja pussukka Kulttuuriosuuskunta Kiteen.

Laitoin lusikan heti korviin kun lähdin illemmalla kollegoiden kanssa keilaamaan. Kun sitten aloin hehkuttaan korviksiani, totesi eräs työkaverini tuosta itse lusikkaosuudesta että tuohon kun kiinnittäisi koukun (tai jotain sinnepäin, en muista enää) niin kyllä tulisi taimenia 8D ♥ ♥ ♥ Muut eivät edes kommentoineet oikein mitenkään.

Perinteisesti Ruoholahteen jäi myös neulegraffiti ;)


Knit graffiti - Itämeren Amsterdam 2

Knit graffiti - Itämeren Amsterdam 2


Pitäisi taas aktivoitua noiden suhteen, tehtynä niitä on ties kuinka paljon mutta ei ole tullut kiinniteltyä vaikka usein ovatkin mukana.

tiistai 20. huhtikuuta 2010

Lisää kukkasia!

Tämä viritelmä lähtee Hepa-neidille koska hän sattui osumaan keskelle inspiraatiopuuskaani. Yleensä olen äärimmäisen aikaansaamaton jos pitää toisille tehdä jotain. Mutta joskus onnistaa. Poseeraan nyt törkeesti itse se kaulallani. Langat on jämiä kaikki. Musta ja valkoinen, punainen ja vaaleanpunainen loppuivat kesken :D

Ja ohje siis suomennetun Viron käsityölehden kevään 2010 numerosta.

Lisää kukkia

Lisää kukkia

Ps. en ole alasti.

sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

This is not a book, this is a random adventure

Viime syksynä julkaistu ja heti tilaamani This is not a book ei kuitenkaan osoittautunut yhtä inspiroivaksi teokseksi kuin aiempi Wreck this journal. Jotain juttuja tosta oon kyllä tehnyt mutta jotenkin se ei vaan ole yhtä kiva. Tänään kuitenkin päätin lähteä kirjan innoittamalle randomille seikkailulle. Siitä kuiva videopätkä tässä:



(Homma on lontooksi koska laitoin sen Flickrin This is not a book -yhteisöön.)

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Mössan

Huonoja kesäisiä tukkapäiviä varten joita nykyisen paskan hiusmallin vuoksi on todella usein.

kesäpipo

kesäpipo

Ohje: Täältä.
Lanka: Novita Luxus Cotton jota ostin joskus paljon koska kuvittelin neulovani pitsiboleron mutta eihän siitä mitään tullut joten myin langat kirpparilla (koska en tee mitään kassillisella possunpunaista puuvillalankaa) mutta jätin itselleni sen verran että saan kesämyssyn. Kolme senttiä pidempi tuo olisi pitänyt ohjeen mukaan olla mutta mulla ei riittänyt lanka niin piti lopetella jo aiemmin. Eli ei ihan niin lörpöksi mene takaa kuin oli tarkoitus mutta elämä on tällaista.

Tuli ihan jees.

keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

niks ja naks

Vaatekaappini hylätyt-osastolta löytyy liituraitahousut jotka istuvat helvetin hyvin, ovat äärimmäisen mukavat MUTTA liian pitkät ja siksi lahkeensuut aivan riekaleina. Lisäksi näissä olleet prässit ovat todellakin muisto vaan, kangas on lörpähtänyt ja noi nyt ei vaan sovi enää mun tyyliin mitenkään päin. Nämä ovat siis vuosia vanhat, ei ne mun tyyliin koskaan ole sopineet mutta pitäähän sitä ihmisellä yhdet fiksuhkotkin housut olla ja olen kyllä käyttänyt näitä tosi paljon.


Liituraita before


Villahousujen myötä olen menettänyt sydämeni shortseille vaikka näillä reisillä ei ehkä kannattaisi. No mutta, pätkäsin nyt kuitenkin, ompelin jonkinlaiset käänteet ja näistä tuli aika ihanat. Toinen lahje näyttää tietyissä asennoissa pidemmältä mutta ei anneta sen haitata menoa. Ei se niin justiinsa ole, ei tässä mitään Strömsöä olla tekemässä.

Kun on huono naama ja tukka -päivä, voi leikkiä anonyyminaamaa, hehe.


Liituraita after

Liituraita after

Toinen lahje huonosti ja maha vilkkuu. Aina nää kuvat yhtä onnistuneita :D Mutta tää ei ole mikään tyyliblogi vaan Hupsistarallaa ^___^ Housuissa on melko korkea vyötärö, siksi nuo näyttää vähän hölmöiltä, lahkeita ei hirveesti voi enää lyhentää. Hölmöt tai ei mutta kelpaa työmatkabusseiluun :D

Liituraita after

lauantai 10. huhtikuuta 2010

La Primavera

Ostin kokeeksi suomennetun Viron käsityölehden koska kannessa oli niin kiva kaulajuttu. Virkkasin sitten itselleni sellaisen!



Lisäsin vielä helmiä, jotka olen saanut Shoppailumanian Petralta joskus ja voi, miten siitä tuli nätti!

Nyt sitten lauantai-illan viihteelle ;)

Kevätkukkia

Kevätkukkia

Kevätkukkia

Lähikuva. Karsee ilme mutta menkööt.
Kevätkukkia

Hökötys solmitaan satiinauhoilla, jätin nauhat tarkoituksellisesti pitkiksi peittämään tuota selkään puristuvaa läskivanaa.
Kevätkukkia takaa

keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Inspiraatiolasit

Näiden läpi kun katsoo maailmaa niin inspiroituu varmemmin. Joo joo! :D Ne linssittömät mainosaurinkolasit saivat lankakääreen. Kyllä nyt kelpaa :D