Sivut

torstai 25. helmikuuta 2010

Pakko mainostaa, pakko ihquttaa!

Käykää katsomassa Falinen villahousut. TÄÄ ON VILLAHOUSUN LUMOUS! VILLAHOUSUVALLANKUMOUS!

En kestä, nää on niin ihania! Pakko laittaa omat villikset jalkaan ja fiilistellä!

keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Hattitude

Aaah, näin noista myssyistä kuvia Ravelryssä ja innostuin heti. Kirjan tilasin heti kun ilmestyi ja nyt se on mulla!

Eli

Cathy Carron: Hattitude.

Onneksi talvea piisaa sillä nyt on monta pipoa mitä haluaisi vielä tehdä :D

Ihania myssyjä ja pipoja ja suurin osa vielä paksulla langalla tehtyjä eli mun makuun ;D Onneksi tätä talvea näyttää riittävän, ehtisi siis vielä pyöräyttään myssyn tai kaksi, jos tulee inspiraatio.

torstai 18. helmikuuta 2010

Voi perseen perse!

Joo, aloin tosiaan joitain aikoja sitten virkkaan toppia Flipflopista. No, vituiksihan se meni. Jouduin vielä ostaan lankaa lisää kesken työn kun se loppui vaikka silloin jo oli vahva epäilys ettei tosta tule yhtään mitään ja eihän siitä tullutkaan. Että purkuun vaan ja nyt on saakeli sentään säkillinen vihreetä ja mustaa flipfloppia. Mitähän niistä sit tekis :P



Tosta tuli oikeesti niin hirvee etten ala sen paremmin esitteleen että miksi se ei vaan toimi xD Mutta onneksi on paksu lanka joten itse virkkaamiseen ei hirveen montaa iltaa tullut tuhlattua.

maanantai 15. helmikuuta 2010

Muinaismuistoja

Tänään selasin vanhoja valokuvia etsiessäni yhtä tiettyä. Samalla ajattelin penkoa vähän ikivanhoja tekeleitä, siis niin vanhoja etteivät ole edes Flickrissä jonne olen jo ennen tätä blogia kerännyt tekeleistäni kuvia. Koska mulla ei ole skanneria niin nämä ovat nyt aivan törkeän huonolaatuisia. Ja leikkasin siten ettei muita näkyisi. Vanhat tutut ovat nämä kuvat nähneet jo tsiljoona kertaa mutta laitan nyt silti.

Palataanpa ajassa kymmenen vuotta taaksepäin ja tsekataan Norsiksen farkkumuotia. Farkut ovat mallia "isän vanhat ja hyvin kuluneet työhousut" jotka olivat mulle aivan liian isot ja joihin kirjoin keltaisella villalangalla kukkasia lahkeisiin. Rakastin noita housuja!!! Sitten jossain vaiheessa ne repesivät aivan totaalisesti. Tässä ollaan menossa Nummirockiin vuonna 2000. Kuvassa vilahtaa myös kummallinen tilkuista kasattu olkalaukku joka oli alunperin ala-asteella tehty kassi mutta muokkasin siitä myöhemmin olkalaukun ja kiinnitin siihen kaikkea roinaa lisukkeeksi.


Samainen olkalaukku näkyy tässä. Siinä odotellaan bussia ja ollaan menossa Tehosekoittimen keikalle. Vuosi on varmaan 2001.


Helvetin ruman lakin ompelin farkkukankaasta 2000. No, kelpasi se mustikkametsään.


Kuuluisa virkattu epämääräinen lakki vuodelta 2001. Toinen kuva Provinssirockista, toinen Nummirockista. Mekko Intian bazaarista :D




Valkoisesta teddystä ommeltu olkalaukku josta ei ihan oikeasti löytynyt edustavampaa kuvaa xD Tämä kuva on vuodelta 2002 ja penkkareita edeltävä ilta. Oli todellakin pakko poistaa naamat kokonaan tästä :D


Itse penkkareissa olin olevinaan Maija Poppanen ja tuo musta leveä hame on itse ompelemani. Tosin ompelin sen jo muutamaa vuotta aikaisemmin, silloin kun minulla oli "pukeudun mustiin pitkiin hameisiin" -vaihe. Abivuonna kaikki hameeni olivat polvipituisia.


Verhosta ommeltu toppi on vuodelta 2002. Ompelin sen juuri ennen Provinssirockkia, mutta ne kuvat oli aika kauheita. Toppia on kyllä ahkerasti käytetty sillä tässä on todistusaineistoa vuoden 2004 Qstockista:


Ja tässä oikein digikuva vuodelta 2005.


Sitten taisinkin jo lihota siitä ulos.

Päiväpeitto farkkutilkuista vuodelta 2002. Tämän olen muistaakseni joskus ohimennen täällä esitellytkin. Nykyään tämä majailee pikkuveljeni opiskelijakämpässä. Tässä kuvassa oma karu ensimmäinen opiskelijasoluni.
I made that blanket 7 years ago


Parhaista parhain "Moi, mä oon Terhi" -paita on vuodelta 2003 ja samalla ensimmäinen tekemäni paitatuunaus. Ei mitenkään erityisen onnistunut (siis huolellisesti tehty) mutta sitäkin rakkaampi. Ollut käytössä PALJON erityisesti opiskelijariennoissa sekä myöhemmin ensimmäisellä viikolla uudessa koulussa :D Mun piti joskus tehdä tästä uusi versio, vähän siistimpi, mutta se sitten jäi.






Psycho Drama Queen -paita vuodelta 2004 tai 2005 mutta siinä talvella kuitenkin. Teksti on Bitch Alertin biisi ja selkäpuolella lukeekin Bitch Alert. Tässä kuvassa ollaan menossa (surprise!) Bitch Alertin keikalle. En tiedä että missä toi paita oikein luuraa, ollut hukkateillä jo pidemmän aikaa. Ehkä pitäisi joskus siivota vaatekaappi.


Pipo vuodelta 2003


Kuituletit vuodelta 2003. Letityksessä auttoi äiti ja siskot. Pari vuotta myöhemmin letitin uudelleen ja silloin kokonaan itse. En ymmärrä että miten uskalsin ottaa tuolla tavoin itsestäni kuvia filmikameralla kun ei ole mitenkään taattua että osuisi koko kuvaan :D


Arkistojen aarteita digiajalta löytyy tosiaan Flickristä, viimeisimmiltä sivulta niitä vanhimpia eli ajalta ennen tätä blogia.

perjantai 12. helmikuuta 2010

Säälittävän pieni neulegraffiti xD

Oikeesti, ihan minimini. Mulla on mukana vaan normaalia suurempia neulegraffiteja ja jotenkin niille ei ole tullut just sellaista täydellistä paikkaa vastaan enkä mitenkään etsimällä ole edes etsinyt, koska onhan sitä muutakin katseltavaa :D

Tää on niin säälittävä että se on melkein kiva. Siitä piti alunperin tulla tosi pitkä mutta jotenkin se alkoi nyppimään ja päättelin sen ja sitten se jäi lojumaan graffitipussin pohjalle mutta nyt se pääsi maailmalle.

rooma1 030

rooma1 031

rooma1 038



Huomenna palaan Suomeen.

---

Ai niin, edellisen merkinnän linnun idea varastettu Attic24:ltä.

tiistai 9. helmikuuta 2010

Tsirp!!!

rooma3 008

rooma3 012

Sinne se jäi :)

Ja sitten off topic:

rooma6 065

rooma6 069

rooma6 071

rooma6 074

Ja hei, paikallinen lankakauppa :D Langat tiskin takana xD Hyvin pelottava kauppa :O
rooma5 004

(jos en ehdi vastailla kommentteihin, se tarkoittaa vain sitä että piip kalliista wifistä loppuu aika)

maanantai 8. helmikuuta 2010

Jotta pysyttäisiin aiheessa...

...pitää mulla olla jotain näpertelyblogin aihepiiriin sopivaa jotta voin päivittää Rooman terveisiä :D

Lauantaina siis tänne lennettiin ja tottakai lentokoneessa piti sitten neuloa. Olin joskus marraskuusa aloittanut Diagonal eyelet hand warmerssit mutta en jaksanut tehdä kuin yhden. Lentokoneessa oli tarkoitus vääntää sille pari ja valloittaa Rooma uusilla kämmekkäillä. (sori, suoristamattomat silmärypyt koska juuri nyt ei ole mahdollisuutta käsitellä kuvia)
rooma1 005

Puisille puikoilleni iski kuitenkin lentokammo tai jotain ja päättivät tehdä itsemurhan käsiini!
rooma2 160

rooma2 163

Onneksi siskollani oli ylimääräinen bambupuikko, tosin eri kokoa kuin oma puiseni mutta ihan hyvä kämmekäs tuli eriparipuikoillakin, ei se niin tarkkaa ole.
rooma1 014

Ja valmiit kämmekkäät kuvasin Colosseumilla, kas näin!
rooma4 027

rooma4 025

ja in action
rooma4 068

Jeps, se niistä.

Reissu jatkuu vielä, saas nähdä mitä keksin. Ainakin neulegraffiteja tiedossa ;) Sääkeskeisille tiedoksi että nämä kaksi päivää on ollut aivan kirkas taivas, ei pilvenhattaraa missään. Lämpöä yli 10 astetta eli kuitenkin mukavan vilpoisa mutta aurinko paistaa niin lämpöisesti että oi oi oi!!! Että ihan kevätfiilis on, mahtavaa. Huomiseksi luvattu heavy rain ja loppuviikoksi sadekuuroja. Mutta me ei olla sääkeskeisiä eikä sokerista. Lisäksi oltiin varaudutta koko viikon kestävään sateeseen ja kylmyyteen joten positiivista todellakin että näin. Kesähelteillä mua ei tänne saisi kirveelläkään.

lauantai 6. helmikuuta 2010

Passi, hammasharja, kamera ja villalankaa

Se on talviloma.


Lähden isosiskon kanssa Roomaan.

Villahousut on pakattu mukaan myös, tietenkin.