Sivut

lauantai 28. helmikuuta 2009

Siskon tekemä tällä kertaa :)

Olin isosiskoni luona kyläilemässä ja kun näin hänen upouuden pussukkansa, joka toimii lompakon virassa, halusin ehdottomasti kuvata sen tänne! Minäkin kun noita Converseja olen joskus uudelleenkäyttänyt. Menkööt tämä inspiraatio-kaategoriaan siis :)



Tässä on ulkopuolella erillinen tasku matkakortille :]


Mun mielestä tosi hieno :)

Ja kuka tunnistaa taustana toimivan kirjan? xD


torstai 26. helmikuuta 2009

2 become 1

Mun vaatekaapista löytyy tosiaan aina jotain tuunattavaa, koska en malta luopua mistään.

Musta paita kirpparilta. Oli jo valmiiksi liian lyhyt ja leveä, mutta tykkäsin tuosta kaula-aukkohässäkästä. Ostin tän varmaan 4 vuotta sitten, oon kyllä toisinaan pitänytkin.



Pinkki karsee paita, johon painoin pääkalloja joskus 4 vuotta sitten tämäkin. En ole edes koskaan tykännyt siitä, aika vähälle käytölle jäänyt.


Mutta saksilla niksnaks ja saumurilla sursur ja nyt on ihan jees paita. Kelpaa ainakin työmatkalle jos ei muuten xD Vähän se kyllä muokkausta ehkä kaipaa (esim kainalot lörpöttää ja vähän ylimääräistä joissain kohtia jne), mutta joskus sitten. Ja tiedoksi heille, jotka ajattelee etten kuitenkaan jaksa niitä viimeistelyitä tehdä, niin hupparihameeseen lisäsin sen kuminauhan ja siitä tuli tosi hyvä ja oon käyttänyt sitä ihmisten ilmoilla.

Mutta tässä tää paita. Naama ei suostunut tänään yhteistyöhön. Järkyttäviä poseerauksia, mutta ei meillä välitetä, eihän?




Kyllä mä tota aion pitää!

WTJ - aamutaiteilut

En mä muutakaan näin iltavuoroviikkoina ehdi tekeen :P Anteeksi siis blogini viimeaikainen WTJ-keskeisyys.

keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Siellähän se!

Kiitos Temurille vinkistä edellisen merkinnän kommenttiosastolla, että mistä se loppupaperi löytyy xD Pyykkikoneen nukkasihdistä mieheni ystävällisellä avustuksella löytyi kummasti tutun väristä mössöä. Hups :D



Mut tota en lähde tuosta enää keräämään talteen :D Mies sen jo ehti putsata. Hyvä työnjako kuulemma, että minä sonnin pyykkikoneen ja hän joutuu putsaan :D

WTJ -pikkeuksellisesti päivitän näin nopeesti uutta taas tästä aiheesta

Mut voi ei, meitsi vähän pesi pyykkiä xD Mitä oon katellu, niin muut ovat saaneet pesukoneesta ulos ihan järkevän näköisen sivun. Mä sain hemmetin pientä pupenoa, oli kova vaiva saada kerättyä edes tuon verran kasaan. Lisäksi koko koneellinen värjäytyi farkunsiniseksi (tosin siellä oli vain farkunsinisiä juttuja + yhdet mun harmaat kalsarit, joista värjääntymisen huomas, mutta niistä tuli oikeestaan vaan hienommat, mitä alunperin olivatkaan) eli tuo paperi myös!

Kuulemma 1200 rpm -linkousvauhti saattaa olla paperille vähän liikaa. Oh really? :D

(kannattaa klikata isommaksi)


Kopioin sit tuon sivun, mikä alunperin meni koneeseen ja liimasin sen ja silput paperille, jonka teippasin kirjaan takaisin yhdeksi sivuksi.

tiistai 24. helmikuuta 2009

WTJ - eilen ja tänään

23.2.2009


24.2.2009

maanantai 23. helmikuuta 2009

Plaah

Oon yrittänyt viime päivinä päästä taas neulegraffititouhuun kiinni, mutta viimeisimmät teokseni ovat olleet sen verran hmm... hienompia, että nyt ei oikein tule yhtään mistään yhtään mitään. Äh, sanon minä! Kirjoneuleet vetää niin saatanasti, perhanan monikirjavat paskaliukuvärjätyt jämälangat on niin hemmetin rumia eikä niissä näy mun hieno kolmisäikeinen palmikko ja virkkaaminen on ihan tyhmää, kun aina väärän kokoinen koukku ja lanka.



Huomatkaa vielä suihkun jäljiltä märkä tukka, meikitön naama ja oksettava kotona hengaus -toppi, mutta mä en ole mikään vaateblogaaja, vaan raskaan työn raataja, joka ei todellakaan jaksa panostaa ainakaan iltavuoron jälkeen! (Viitsiikö joku oikeesti meikata jonkun blogikuvan takia? Mä en. Töissä ei ole mitään järkeä pitää meikkiä eikä oikeestaan siellä edes saa meikata. Mun arki on vähän tällaista tuulipukukansa -meininkiä. Kyllä mä joskus yritän vähän panostaa, jos oon menossa jonnekin muualle ku töihin :D )

sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Viikonlopun aikaiset WTJ:t

Perjantai. Tussi ei levinny :C Puuvärit levis paremmin :)


Lauantai. Tää oli kivaa :D Saksilla raaputtelin.


Sunnuntai. Oli ihan sikahienoo kerrankin saada tehdä tää! Normaalisti esim pokkareiden kanssa vihaan yli kaiken, jos tolleen käy.

perjantai 20. helmikuuta 2009

Kutistemuovikokeiluja

Eli innostuin tosiaan kutistemuovista. Kissojen ja koirien kans sai etsiä, Sinellistä viimein löytyi. Lapsena värkättiin jotain kutistemuovijuttuja, en oisi muistanut koko asiaa mutta tulipa taas kyseinen tavara vastaan internetin ihmemaassa.

Tässä siis lemppariasioitani ja näistä väännän korviksia. Maija Poppanen, Pekka Töpöhännästä tällä kertaa pääsi edustaan Buldoggi Bentsson vai mikä sen nimi oli sekä tietysti c-kasetteja (osa läpyköistä näemmä väärinpäin kuvassa, nooh...)!

(kannattaa ehkä klikata kuva suuremmaksi)


Mua vähän hämää, kun tein puuväreillä ja mietityttää miten väri kestää tuossa sitten (toiselta puolen tietysti sitä muovia, mutta toisella puolella väri on pinnalla). Pitäisiköhän ne käsitellä jotenkin? Toisaalta ei näiden kyllä tarvi maailman tappiin asti kestääkään. Jos nyt ei ihan uimaan niitten kanssa mene, niin eiköhän ne pysy. Tein kyllä kokeiluja ja totesin että kynsilakalla värit liukenee, erikeeperillä tulis ehkä ok, jos saisi liiman tasaisesti levitettyä. Tietysti voisi jotain askartelulakkaakin ostaa, mutta en ole mikään välinehifistelijä xD

Mun oli pakko saada laitettua kuvia jo nyt. Uusia sitten, kun niissä on korviskoukut. Asia kerrallaan :D

Poppasen ja koiran piirsin läpi. Tässä näkyy hyvin, miten paljon muovi uunissa kutistuu.


Ja jos jotakuta ihmetyttää, mitä on kutistemuovi, niin voi klikata vaikka tästä.

Eli se on alunperin sellaista paperimaista ja lämpökäsittelyn jälkeen se kutistuu tuollaiseksi paksuksi, kovaksi muoviksi.

torstai 19. helmikuuta 2009

WTJ - kolme ensimmäistä päivää

Kuvat saa klikattua isommiksi

17.2.2009


18.2.2009


19.2.2009

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Wreck This Journal - aloitus

Kun värityskirjat eivät riitä...

Tilasin tän :D Tää on nyt tällanen aloituspostaus, myöhemmin laitan aikaansaannoksiani sitten epäsäännöllisin väliajoin. Hih, oon ihan innoissani tästä, pelkään vaan että tyypillisesti into laantuu ennen kuin pääsen kirjaan loppuun asti.

(Ja jos haluat tietää, mikä tää juttu oikein on, niin esim Flickrissä, kun laittaa hakusanaksi wtj tai sitten wreck this journal, niin sieltä näkee.)









tiistai 17. helmikuuta 2009

Sormet jäätyi, au au au

Jumbograffitit päätyivät entisen kouluni parkkipaikalle. Toivottavasti nauttivat niistä kunhan palaavat talvilomiltaan.



maanantai 16. helmikuuta 2009

Seepra

Jessus, kun tein ison neulegraffitin viikonloppuna :D Siitä ei pitänyt tulla noin massiivinen, mutta jotenkin siitä vain tuli. Seepran löysin jostain 90-luvun käsityölehdestä äidin kätköistä. Se oli kyllä hauska sattuma, koska aloitin tosta siksak-hommasta ja sit mietin, että oispa makee joku seepra tohon. Etsin kuitenkin ihan vaan ylipäätään jotain kuviota, minkä siihen voisin tehdä ja löysinkin just sen seepran! Uskomatonta! Se kuva oli näyttävinään tosi pieneltä, mutta tosta tulikin todella massiivinen! Rupes jo melkein itseänikin harmittaan, että tostahan saisi hittovie jo villapaitaan hihan. Oma käteni mittasuhteen tuomiseksi oli kyllä huono valinta, koska mulla on oikeesti tosi iso käsi :D Semmonen kunnon työmiehen käsi. Ojia mun kuuluisi kaivaa, eikä labrassa pipetin kanssa nyhrätä. Tosin nykyisessä työnkuvassani saan myös heitellä 25 kilon painoisia jauhesäkkejä, se on mun käsille sopivaa :D

Saas nähdä, minne tämä päätyy ja koska. Pakkasilla on ikävä ommella noita, kun sormet jäätyy.



Heh, onnistuin tiputtaan ties miten monta silmukkaa ja muitakin virheitä tuli, kun katselin neuloessani intensiivisesti Pollyannaa dvd:ltä äidin ja siskon kanssa x)

Tänään kävin ostamassa Sinellistä kutistemuovia, nyt voinkin alkaa tehtaileen c-kasettikorviksia ja muuta mukavaa :] Kunhan ehdin :D

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Rouva Norsis, koodarin vaimo

Hih, aiemmin mainitsin saaneeni inspiraation Musta Pekka -pelikorteista. Innostuin väsäämään ystävänpäiväksi ylläreitä eli "kortti", jota voi käyttää myöskin asusteena. Harmi vaan, että noista tuli jäätävän isokokoisia :D Ja materiaalit loppuivat kesken, joten en saanut tuon enempää tehtyä. Niin ja oli taas ongelmana löytää tyyppien osoitteita, joten loppupeleissä matkaan lähti vain neljä kappaletta.

Tässä yhteiskuva:


Ja tässä erikseen:











Tämä on pienempi ja tehty heijastinnauhasta, takapuolikin kokonaan heijastinkangasta. Näitä oisi kiva tehdä lisää, mutta heijastinmateriaalit maksaa niin perkeleesti ettei vaan yksinkertaisesti kykene, harmi.


Heh, vaikken pidäkään itseäni mitenkään semmosena tasa-arvovouhottajana, rupesi kuitenkin ärsyttään Musta Pekka -korteissa se, että sillä miehen ammatilla vaan on väliä ja vaimot on sit vaan niiden vaimoja eikä mitään muuta. Äh. Minä oon ainakin insinööri, enkä mikään koodarin vaimo! Vaikka oon tietty sitäkin (tosin tuo nimitys on ehkä vähän epätarkka, mutta Musta Pekka -henkeen ei sovi viralliset tittelit) ja ylpeä siitä :D Mulla on kuitenkin myös oma ura ja elämä!

Mikä ei kuulu joukkoon?



Jes, taas yksi ikivanha ja tylsä sijoitettu xD Tosin epäilen, että se ei tossa kauaa saa olla. Juna oli joku IC joka kulki päärataa tänä iltana pohjoisesta etelään.

perjantai 13. helmikuuta 2009

Norsis on Tour - Pikkukaupungissa

jonka nimeä en tähän nyt mainitse :D Jotenkin tuli semmonen fiilis, etten halunnu kiinnittää tuonne mitään "hienoja", vaan pistin ihan vaan jämäpötkelöt. Toinen palmikon harjoitteluversioni sekä epämääräinen raitapötkelö, jossa epämääräistä karvalankaa.

Vessakuva on kyseisen kaupungin kirjaston vessasta.





tiistai 10. helmikuuta 2009

Ohi on ohi on

Juuri saamani tiedon mukaan Etelä-Pohjanmaan rajakylttiin ompelemani Ohi on -tarraa jäljittelevä graffiti on poistettu, samoin itse liikennemerkkiin erään tammikuusta armeijasta päässeen miehen graffitin seuraksi liimaava tarra. Höh sanon mä! Tuo liikennemerkki on ollut aina piukassa Ohi on -tarroja! Mikä ihmisillä nyt niitä vastaan on tullut >:/ Toisaalta tottakai ymmärrän, sotkeminen on rumaa, mutta tietyt liikennemerkit, joihin vuosi toisensa jälkeen kerääntyy kyseisiä tarroja aina vaan uudestaan, on mun mielestä jotenkin kulttuurillisesti merkittäviä :D Ja siksi mun neulegraffiti sopi siihen täydellisesti. Mut kaikki ei vaan tajuu.

maanantai 9. helmikuuta 2009

Neulegraffiti - kulmikasta

TAAS Tikkurilassa ja siellä samoilla mestoilla aseman ja Heurekan välissä. Ompelin paikoilleen viime viikolla jo, nyt vasta muistin kuvata. Oli jo ehtinyt tippuun puusta jotain hitusia päälle.

Tää pyöri niin kauan laukussa mukana, että oli vaan pakko johonkin sutaista :D

sunnuntai 8. helmikuuta 2009

A niin kuin aasinsilta

Kävin tänään Salka-ystäväni kanssa Helsinki Vintage -tapahtumassa. Ainakin kolme seuruetta huomasin osoittavan ja supisevan jotain mun puhelinlaukusta. Mutta siis sellaista positiivista, mulle tuli tosi hyvä mieli :)

Koska periaatteessa kirjoittelen tänne blogiin vaan käsitöihin liittyvää, niin saan yhdestä ostoksestani sopivasti aasinsillan aiheeseen :D (ostin muuten yhden vintage-laukunkin, mutta se ei liity aiheeseen). Nimittäin ostin tuollaisen pullonkorkkiin tehdyn rintaneulan, jossa on Nukkumatti! Niin ihana :')



Tosiaan, mulla on askartelukirja, jossa on tuollaisia pullonkorkkijuttuja ja olenkin aikonut joskus jotain sellaista tehdä (lähinnä tuollaisa magneetteja, kuin kirjassakin).





Emme viihtyneet Vintagetapahtumassa hirveesti ylimääräistä, koska väkeä oli niin perhanasti. Onneksi menimme hyvissä ajoin (ennakkolipulliset pääsi sisään tuntia ennen muita, mutta me oltiin jo ennen yhtätoista, mutta päästiin sisään jo sillon), niin ehti katteleen kunnolla. Päätimme käydä vielä Valtterin kirpparilla ja sielläkin oli väkeä ihan törkeenä. Ostin kuitenkin yhden verhon kangasmateriaaliksi. Kotona vasta huomasin, että se ei olekaan suorakaiteen muotoinen kappale xD Mutta ei se mitään, sillä en mä siitä mitään isoa oisi kuitenkaan tehnyt.



Tällaset päivät on isnpiroivia :) Mulle iski hillitön inspiraatio Musta Pekka -korttien suhteen :D Ostin nää ennen joulua muistaakseni Sokokselta. Maksoi muistaakseni 2 tai 3 euroa, joten ei suuri uhraus.



Joten wait and see, saanko niistä jotain aikaiseksi. Idea on, mutta toimiiko toteus, se on sitten ihan eri asia :D

Ps. Meidän parkkiksella on pupun korvat! :D

perjantai 6. helmikuuta 2009

Hupparista hameeksi

Innostuin, kun Salka oli tehnyt villapaidasta hameen ja oli linkittänyt Linda Sofiaan, joka oli tehnyt hupparista hameen. Kaivoin heti kaapista tyypillisesti pyykissä lyhyeksi ja leveeksi muuttuneen hupparin, jolle on jo pitkään yrittänyt keksiä jatkokäyttöä, kun sitä tuskin kirpparillakaan kukaan erehtyy ostaan.

Barbapapalle se oli ihan hyvä.


Barbamamalle taaseen ei todellakaan. Ymmärrätte varmaan, että tämä on todellakin näillä läskeillä liian lyhyeksi kulahtanut, että voisi pitää.


Valmiin kuvailu osoittautui erittäin hankalaksi. En tajuu, miten muotiblogaajilla riittää hermot tai sitten ne vaan näyttää aina hyvältä sekä ei vahingossa laita väärää asetusta kameraan xD Ja hirveen vakavalta näytän kaikissa, missä on mun perusvirne?

Kun laitoin itselaukaisusarjatulen päälle, olin vahingossa kääntänyt kameran sisätila-asetuksen joksikin auringonlasku-asetukseksi :D :D :D


Katsokaa nyt, miten surkeelta Barbis näyttää x'D


Kyllä sä lentää osaat! (Taas auringolasku)





Kannattaa tarkistaa ettei hame ruttaannu munapussiksi ja että vetskari on ylös asti kiinni x'D Tää on suoraan sanoen härskin näkönen!


Tuli ihan kiva, mutta täytyy kyllä vielä lisätä kuminauha, että tää pysyy paremmin päällä ja vältytään munapussi-efektiltä korjailematta koko ajan hameen asentoa. Tykkään tästä, vaikka onkin vähän... no en mä tiedä. Kyllä tää kotihameeksi käy ja ehdottomasti työmatkahameeksi. Vähän kyllä tämmösistä college-vaatteista tulee ala-astefiboja.